Otvoren 83. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

 

Obaveštavamo vas da „Serbia organika“ i ove godine organizuje, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, Izložbu organske proizvodnje na 83. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održava od  14. maja do 20. maja 2016.godine. Ove godine će u istoj hali izlagati i proizvodjači koji proizvode proizvode sa oznakama geografskog porekla.

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

NOVO Obuka preko interneta

Na štandu Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje SERBIA ORGANIKA možete dobiti brojne informacije o organskoj poljoprivredi, sertifikaciji, subvencijama i kupiti literaturu:

Kompost – srce organske baste

Začinske i lekovite biljke

Organska basta

Baštovanstvo pod okriljem prirode

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1