Gajenje voća u organskoj bašti – online kurs, 21-22. septembar

KURS

GAJENJE VOĆA U ORGANSKOJ BAŠTI 

(početni nivo)

Organsko voće – odabir mesta, vrsti i baštenskih sorti, planiranje i podizanje mini kućnog voćnjaka, negovanje i zaštita.

Broj radnih dana, sati: 2 vikenda, 16 radnih sati

Nastava tokom vikenda:

21-22. septembar 2024.

28-29. septembar 2024.

Preduslovi: želja da gajite organsko voće

Satnica: 10.00-14.00

Saznajte više o popustima i ceni!

Više informacija i prijavljivanje

ovde

Autor škole i predavač: Snežana Ognjenović

Način održavanja: Online obuka sa predavačem

KOJI SU REZULTATI UČENJA U NAŠOJ ŠKOLI?

Tokom pohađanje ŠKOLE baštovan stiče primenjivo znanje i sigurnost da može samostalno da realizuje proizvodnju hrane za sopstvene potrebe.

Polaznici nakon završetka edukacije imaju besplatnu stručnu i savetodavnu podršku.

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1