Besplatne konsultacije tokom aprila

Udruženje će, u cilju promovisanja organske proizvodnje, baštovanstva i hortikulture tokom aprila održavati besplatne konsultacije.

Konsultacije su namenjene svima onima koji planiraju proizvodnju u cilju pomoći zainteresovanima u odabiru lokacije u skladu sa tipom proizvodnje.

Molimo zainteresovane da se prijave preko kontakt forme i zakažu termin.

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1