U susret 2022. godini – sva naša izdanja na popustu do kraja januara!

Ostalo je još nekoliko dana do početka Nove, bolje, zdravije i veselije 2022!

Udruženje „Organska bašta“ zatvara ovu godinu sa izdatih 3 nova i reprintom 4 stara izdanja, održanih 1.200 sati obuka sa organskim baštovanima, obučenih nekoliko stotina potencijalnih organskih proizvođača i velikim brojem održanih konsultacija širom zemlje.Tokom prethodne dve godine Organska bašta je uložila veliki napor da modernizuje sajt www.organskabasta.rs  pa se nadamo da će početkom januara konačno biti završen.

Trenutno je aktuelna ponuda svih naših izdanja, uključujući i nova, sa NOVOGODIŠNJIM popustom od 10% i traje do kraja januara.

NOVO!

                                          BIO I NETRETIRANA SEMENA ZA ORGANSKE BAŠTOVANE

 semena u ponudi

Sa željom da se i u narednim godinama družimo i sarađujemo želimo vas Srećne božićne i novogodišnje praznike,

veliki pozdrav,

Snežana Ognjenović

i

ORGANSKA BAŠTA tim

Saznajte više o Školi organskog baštovanstva

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1