Predavanje na temu organske proizvodnje

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

U petak, 11. aprila 2014. godine, u selu Boljevci, opština Surčin, u organizaciji Poljoprivredne i savetodavne stručne službe „Padinska Skela“, biće održano predavanje na temu „Organska proizvodnja hrane-neophodnost današnjice“.

Gost i predavač je Snežana Ognjenović, promoter organske proizvodnje i autor više knjige iz ove oblasti. Na predavanju će biti predstavljeno i novo izdanje knjige „Organska bašta“.

Predavanje će se održati u Nautičkom selu „Biser“-Boljevci  sa početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan.

surcin2

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1