Ređe gaje vrste povrća

DOBAR IZBOR ZA VAŠU BAŠTU

REĐE, SKUPE VRSTE POVRĆA KOJE USPEVAJU I KOD NAS

Da li ste čuli za slatki krompir, kumato paradajz, kinesku brokolu, halapenjo papričice, čeri pradajz, dajkon…?

Knjiga „Ređe gajene vrste povrća“ upoznaje čitaoce sa poreklom, načinom gajenja, đubrenjem, zaštitom i čuvanjem 55 vrsta povrća koje su poreklom sa raznih strana sveta, a uspevaju u našim klimatskim uslovima.

Ove kulture se sve više gaje u našim baštama i mogu se naći na pijacama i u marketima: abisinski kupus, kineski kupus, batat, rukola, dajkon, čičoka itd. Pročitajte više o gajenju batata, kineske brokole, čičoke, muskatne tikve.

Autor je Snežana Ognjenović dugogodišnji instruktor organskog baštovanstva i promoter organske poljoprivrede. Izdavač: Organska bašta.

Format knjige je A5, obim 120 strana, sadrži i kolorni dodatak sa fotografijama povrća.

Cena: 650,00 rsd, sniženo 620 rsd






    Vaše ime i prezime (obavezno):

    Vaša e-pošta (obavezno):

    Vaš kontakt telefon (obavezno):

    Adresa za slanje knjige/a:

    Porudžbina (navedite broj knjiga koje naručujete u praznim poljima):

    Redje gajene vrste povrća 650, sniženo 620 rsd:

    Naša izdanja možete nabaviti preko knjižara  Delfi,  Vulkan,  SolarisMakart,  Dobra knjiga,  Vesela knjiga – Valjevo.

     

    About gardenorg

    Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

    UA-96174983-1