Dom je okosnica života

nas dom       Kuća je mesto gde se naši životi stvaraju, rastu i sazrevaju i ona se vremenom oblikuje po otisku našeg života. Ona raste i širi se sa nama i predstavlja centar prostora u kojem boravimo, uživamo i stvaramo i koji želimo da ozelenimo. Kao rezultat naših ideja, angažovanja i velikog rada dobija se harmonično okruženje koje ne predstavlja samo prostor za život i rad već i mesto koje inspiriše i odmara.
Dom, na prvom mestu, mora da bude zdravstveno bezbedan za one koji u njemu žive ali i energetski efikasan jer je očuvanje prirodnih resursa prioritet današnjice.

Saznajte više o Školi organskog baštovanstva

Položaj parcele na kojoj se podiže stambeni objekat, izbor materijala za gradnju, ulaganje u izolaciju, zamena dotrajalog materijala i postavljanje efikasnijeg načina grejanja su od izuzetnog značaja i isplatiće se u budućnosti.

Svaka kuća je posebna i jedinstvena, ali uvek ima prostora za neko još bolje rešenje ili pametno ulaganje.

Na ovim stranama bavićemo se kućnim temama i praktičnim idejama.

Autor: Organska bašta – Snežana Ognjenović

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1