Proizvodi na akciji – organsko baštovanstvo

ORGANSKO BAŠTOVANSTVO  2014 – 2021.

„VODIČ ZA 2021.“           750 rsd      550 rsd     poručivanje

Autor je Snežana Ognjenović dugogodišnji instruktor organskog baštovanstva i promoter organske poljoprivrede. Izdavač: Organska bašta.

      

     

 


  Vaše ime i prezime (obavezno):

  Vaša e-pošta (obavezno):

  Vaš kontakt telefon (obavezno):

  Adresa za slanje knjige/a:

  Porudžbina (navedite broj knjiga koje naručujete u praznim poljima):

  Gajenje povrća od A do Š 890 rsd:
  Redje gajene vrste povrća 650 rsd:
  Organska bašta 850 rsd:
  Kompost – srce organske bašte 650 rsd:
  Začinske i lekovite biljke 650 rsd:
  Vodič organskog baštovanstva za 2023. 650 rsd:
  Moj baštenski dnevnik 2. 990 rsd:

  Naša izdanja možete poručiti preko knjižara  Delfi,  Vulkan,  SolarisMakart,  Dobra knjiga ,Vesela knjiga – Valjevo i u poljoapoteci  Happy garden – Kumodraž.

  About gardenorg

  Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

  UA-96174983-1