Predavanje u Nišu

Predavanje i radionice koje su trebale da se održe danas i sutra (24-25.06.2014.) u Nišu su odložene. 
U prostorijama „NARODNOG UNIVERZITETA NIŠ“ održaće se u narednom periodu nekoliko predavanja na temu organskog baštovanstva, a predavanja će voditi Snežana Ognjenović.
 
Uvodno predavanje će biti „Kvalitet hrane i značaj organskih proizvoda u ishrani“, a dva predavanja-radionice o aktuelnim baštovanskim temama.​ Prijavljivanje preko kontakt forme ili direktno Narodnom univerzitetu.

 

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1