Besplatno predavanje: Zdrava hrana i organski proizvodi

Termin: ponedeljak 17.09. je popunjen.

Udruženje „Organska bašta“ nastavlja sa predavanjima u okviru projekta „Hrana za budućnost“ koja za cilj imaju upoznavanje šire javnosti sa standardima u proizvodnji i preradi hrane, održivom, organskom poljoprivredom i mnogim drugim, srodnim, temama.

Namenjeno prevashodno potrošačima, ovo predavanje daje odgovore na brojna pitanja vezano za proizvodnju zdravstveno – bezbedne hrane.

  • Standardi u proizvodnji hrane – gde su tu potrošači
  • Organski standard – istine i zablude o organskim proizvodima

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

NOVO Obuka preko interneta

Prijava  

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1