Posetite „Vikend dobrog ukusa“, Shopping Centar Stadion

Pozivamo Vas da posetite  manifestaciju „Vikend Dobrog Ukusa“ koji će se održati 6. i 7. decembra 2014. godine u Shopping Centru Stadion u Beogradu, u periodu od 10 do 22 časa.

Cilj ove manifestacije jeste da okupi domaće i strane proizvođače koji će se predstaviti posetiocima i prikazati svoje proizvode. Domaćin ove manifestacije je “Shopping centar STADION ” Zaplanjska 32, Voždovac, Beograd.

Događaj će pratiti i niz aktivnosti majstora karvinga i druge atrakcije. Otvaranju će prisustvovati predstavnici Vlade Srbije, državnih institucija, madija i naravno brojnih posetilaca. Do sada je učešće na ovim manifestacijama uzelo preko 120 domaćih i stranih firmi iz različitih proizvodnih oblasti.

Tokom vikenda moći ćete da dobijete i informacije o organskoj proizvodnji kao i savete kako da sami uzgajate zdravo povrće i voće. Posetite nas na štandu AGROBIZNIS magazina.

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

Autor knjiga je Snežana Ognjenović dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede.

vikend-dobrog-ukusa-big-11

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1