Novo! Moj baštenski dnevnik

„Moj baštenski dnevnik 2“ nije vezan za određenu kalendarsku godinu i možete ga prilagoditi vašim potrebama.

On je radna sveska koja organskim baštovanima pomaže, tokom cele godine, u praćenju brojnih svakodnevnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku:

– planiranju od idejnog rešenja do realizacije;

– nabavci reproduktivnog materijala, opreme i alata;

– pripremi đubriva i sredstava za zaštitu biljaka;

– planiranju dnevnih aktivnosti u povrtnjaku i voćnjaku itd.

„Moj baštenski dnevnik“ je funcionalno povezan sa „Vodičem kroz organsko baštovanstvo za 2023.„.

Autorka je Snežana Ognjenović dugogodišnja instruktorka organskog baštovanstva i predavač iz domena organske proizvodnje.

Cena:  1.150 rsd

Izdavač: Organska bašta.
About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1