Kvalitet setvenog i sadnog materijala

Uređenje okućnice i održavanje kuće nije mali, a ni lak posao. Veoma je važno, kao i u svim drugim poslovima, imati kvalitetan repromaterijal, semena, rasad, potrebnu opremu i kvalitetan alat.
Sem kvalitetnog zemljišta, za uspešan rast korisnog i ukrasnog bilja važan je kvalitet setvenog i sadnog materijala. Od izuzetnog je značaja kupovati ih od proverenih semenara i rasadničara koji garantuju kvalitet i zdravstvenu ispravnost setvenog materijala.

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća
Tu su, naravno, uvek u ponudu i alati, mašine i ostala oprema, a proizvođači svake godine pronalaze bolja i inovatnija rešenja, a svaki baštovan ih može koristiti već prema raspoloživom vremenu i finansijskim mogućnostima. Pa ipak, ništa ne može da zameni ruke vrednih baštovana, a zadovoljstvo nakon dobro obavljenog posla je veliko.

Autor: Organska bašta – Snežana Ognjenović

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1