Kvalitet setvenog i sadnog materijala | Organska bašta

Kvalitet setvenog i sadnog materijala

Uređenje okućnice i održavanje kuće nije mali, a ni lak posao. Veoma je važno, kao i u svim drugim poslovima, imati kvalitetan repromaterijal, semena, rasad, potrebnu opremu i kvalitetan alat.
Sem kvalitetnog zemljišta, za uspešan rast korisnog i ukrasnog bilja važan je kvalitet setvenog i sadnog materijala. Od izuzetnog je značaja kupovati ih od proverenih semenara i rasadničara koji garantuju kvalitet i zdravstvenu ispravnost setvenog materijala.

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća
Tu su, naravno, uvek u ponudu i alati, mašine i ostala oprema, a proizvođači svake godine pronalaze bolja i inovatnija rešenja, a svaki baštovan ih može koristiti već prema raspoloživom vremenu i finansijskim mogućnostima. Pa ipak, ništa ne može da zameni ruke vrednih baštovana, a zadovoljstvo nakon dobro obavljenog posla je veliko.

Autor: Organska bašta – Snežana Ognjenović

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1