Studijska poseta organskoj farmi Stojanovic u Kikindi

Udruženje Organska bašta već nekoliko godina organizuje studijske posete organskim proizvođačima i baštovanima.

https://organskabasta.rs/aktuelno/izvestaj-sa-izleta-tokom-maja/

U nedelju, 21. oktobra organizujemo, za polaznike Škole organskog baštovanstva i ostale zainteresovane, jednodnevnu studijsku posetu organskom proizvođaču Svetlani Stojanović iz Kikinde.

https://organskabasta.rs/aktuelno/u-poseti-proizvodjacu-svetlana-stojanovic-kikinda/

U planu je obilazak proizvodnje u zaštićenom prostoru i na otvorenom, razgovor – konsultacija sa proizvođačem i lagani ručak – zakuska koju će domaćini pripremiti.

U Kikindu se dolazi sopstvenim prevozom, a postoji mogućnost i zakupa mini busa. Prijavljeni za studijsku posetu će dobiti detaljna uputstva nakon uplate kotizacije. Više informacija na upit.

Prijava na office@organskabasta.rs

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

NOVO Obuka preko interneta

 

 

 

 

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1