Naša preporuka – prenoćište Piccolina u Somboru

Ukoliko odlučite da posetite Sombor toplo vam preporučujemo Kafe-piceriju sa prenoćištem „Piccolina“, osnovanu još davne 1990. godine.

Objekat se nalazi u strogom centru grada Sombora, a ono što je nama zanimljivo to je opredeljenje vlasnika da, koliko god je to moguće, njegov objekat bude energetski efikasan. Za zagrevanje ovog objekta koriste se toplotna pumpa i kolektori za zagrevanje tople vode što je sigurno izuzetno redak primer na ovim prostorima.

Sobe u moderno opremljene i komforne, a domaćini uvek na usluzi.

Sombor je grad u Srbiji i Crnoj Gori koji je udaljen 170Km od Beograda, 245Km od Budimpešte, i 350 Km od Zageba. U neposrednoj blizini grada Sombora, nalaze se dva granična prelaza sa Mađarskom i jedan sa Hrvatskom. Sombor je poznat kao grad zelenila, duge i zanimljive istorije, bogate i sadržajne kulture.

U neposrednoj blizini Sombora nalazi se reka Dunav (20Km). U okolina Sombora nalazi se nekoliko lovišta, mnoštvo bara, jezera i kanala bogatih ribom što čini privlačno mesto za lovce i ribolovce iz čitave Evrope.

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1