Promocija knjige u Vršcu | Organska bašta

Promocija knjige u Vršcu

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

PROMOCIJA KNJIGE „ORGANSKA BAŠTA“

u organizaciji udruženja „OPTIMA VITA“

Saznajte više o:

„Planiranju i uređenju okućnice i povrtnjaka, preduslovima za pokretanje organske proizvodnje, agrotehničkim merama, đubrenju i zaštiti uz veliki broj praktičnih saveta”

Predavač:

Snežana Ognjenović

promoter organske poljoprivrede i autor knjige

Mesto: Učiteljski fakultet u Vršcu

amfiteatar na prvom spratu

Datum: ČETVRTAK, 30.JANUAR 2014.

NAŠA IZDANJA MOŽETE PORUČITI PREKO KNJIŽARA  DELFI,  VULKAN,  SOLARISMAKART,  DOBRA KNJIGA , VESELA KNJIGA – VALJEVO I U POLJOAPOTECI  HAPPY GARDEN.

      

     

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1