U susret novosadskom Poljoprivrednom sajmu 2021.

Obaveštavamo vas da „Serbia organika“ i ove godine organizuje, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, Izložbu organske proizvodnje na 88. Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji se održava od  18. maja do 24. septembra 2021.godine.

I ove godine će u istoj hali izlagati i proizvodjači koji proizvode proizvode sa oznakama geografskog porekla.

Udruženje „ORGANSKA BAŠTA“  će biti gost na štandu naših kolega iz „Aruma“. Na sajmu ćete moći da kupite naša izdanja po povlašćenim sajamskim cenama, naročito Vodič organskog baštovanstva za 2021. godinu za 450 rsd!

Na sajmu ćemo biti od nedelje 19.09. do utorka 21.09.

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1