Poseta organskoj farmi Stojanović – Kikinda

Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“ organizuje jednodnevnu posetu organskom proizvođaču Svetlani Stojanović.

Tokom obilaska imanju na raspolaganju su vam stručno vođstvo (upoznavanje sa principima i metodama organske proizvodnje i organskog baštovanstva), a proizvode sa imanja možete kupiti po sniženim cenama. Studijsku posetu vodi Snežana Ognjenović.

Za posetioce je obezbeđen ručak pripremljen od organskih proizvoda koji se uzgajaju na imanju.

Više informacija na upit

 

 

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1