Škola baštovanstva

ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA 
 je autorski program obuke koju sprovodi  Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva.

Škola (traje 7. nedelja, 40 radnih časova) ima za cilj osposobljavanje polaznika za samostalno planiranje, uređenje i održavanje bašti i okućnica po ekološkim principima u cilju proizvodnje zdravstveno – bezbedne hrane.

Tokom nastave polaznici će se upoznati sa tehnologijom gajenja osnovnim 30 vrsta povrća kao i onima ređe gajenim, zatim začina, voća, cveća…Najkompleksnije delove predstavljaju ishrana bilja i upoznavanje sa brojnim bolestima i štetočinama i načinima njihovog suzbijanja.

Edukacijom se odvija u malim grupama (5 – 7 polaznika), a obukom je obuhvaćen veliki broj tema kao i praktična primena naučenog. Škola se sastoji iz VII modula.

Početak: utorak 23. oktobar  2018.   Baštice

Završetak: 6. decembar  2018.

Mesto održavanja: Beograd – Voždovac.

 Prijavite se

ŠKOLA  je prvi put održana 1996. godine: Najčešća pitanja       Škola 1996 – 2018. 

U okviru ŠKOLE održavaju se:   Raspored edukacija
Kod nas možete poručiti priručnike:  Literatura 
Više informacija o školi možete dobiti popunjavanjem kontakt forme pri dnu strane ili slanjem upita na e-mail office@organskabasta.rs

Prijavite se za neki od nasih seminara, tako sto cete popuniti sledeci obrazac:

Zahvaljujemo se na iskazanom interesovanju. Na Vašu e-mail adresu poslaćemo Vam dodatne informacije vezano za održavanje seminara.