Šumadijski osnovci biraju poljoprivredu

U srednoj školi Kralj Petar I već godinama postoje dva smera iz oblasti agrara: veterinarski tehničar i voćar-vinogradar i nastavak školovanja poljoprivrednih tehničara omogućava ispunjavanje želja djaka.

Kako je za agenciju Beta izjavio portparol za odnose sa javnošću Milan Marković, svi djaci na ovom smeru, iz opštinskog bužeta, dobijaju opširnije- Agrobiznis magazin.

jugozapadna-srbija

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1