Subvencije za beogradske pčelare i organsku proizvodnju

25.05.2015.

U toku ove nedelje biće objavljen javni poziv za subvencije i podsticaje Grada Beograda poljoprivrednicima i to za obuke u organskoj proizvodnji i pčelarstvu, opremu za pčelare i proširenje kapaciteta proizvodnje, kao i za postavljanje plastenika i sistema za navodnjavanje, najavila je gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković, na okruglom stolu posvećenom sagledavanju problema koje imaju poljoprivrednici Beograda i mogućnosti za njihovo rešavanje.

– Grad je ove godine akcenat stavio na pomoć proizvođačima organske hrane i razvoj pčelarstva, ali i na sisteme navodnjavanja i postavljanje plastenika…opširnije – Agro News.

Subvencije za beogradske pčelare i organsku proizvodnju

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1