Počeo sa radom Registar ugovora o finansiranju poljoprivredne proizvodnje

Registar ugovora o finansiranju poljoprivredne proizvodnje počeo je danas sa radom, čime je na snagu stupio Zakon o finansiranju i obezbeđenju finansiranja poljoprivredne proizvodnje.

Tim povodom ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković posetila je danas Agenciju za privredne registre.

Zakon o finansiranju i obezbeđenju finansiranja poljoprivredne proizvodnje je usvojen pre…opširnije- Agrobiznis magazin.

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1