U Privrednoj komori Srbije doneseni zaključci o unapređenju organske proizvodnje

Nacionalna asocijacije Serbia organika i Grupacija za organsku proizvodnju na zajedničkoj sednici održanoj u Privrednoj komori Srbije razmotrile teme od značaja za dalji napredak sektora organske proizvodnje.

U Privrednoj komori Srbije je prvog juna održana 12. zajednička sednica Grupacije za organsku proizvodnju i  Nacionalne asocijacije Serbia organika na temu predstavljanja rezultata na lobiranju za usvajanje Nacionalnog akcionog plana za organsku proizvodnju RS 2015- 2020 godine. Ova aktivnost se sprovodi u okviru projekta “Organska proizvodnja u funkciji…opširnije – Agro News.

1433249821908

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1