Subotica: za organsku proizvodnju dva miliona

Predstavnici lokalne samouprave Subotice i Udruženja “Terras” postigli su dogovor da se organski proizvođači sa teritorije ovog grada pomognu sa ukupno dva miliona dinara, rečeno je na današnjem okruglom stolu u organizaciji ovog udruženja.

Kako je izjavila projekt – menadžer tog udruženja Snježana Mitrović, takva vrsta podrške definisana je Akcionim planom razvoja organske poljoprivrede u Subotici, koji je nedavno…opširnije – Agro News.

logo3

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1