Predavanja o organskoj poljoprivredi, multikongres “Serbian Visions”

Pozivamo Vas na predavanja koje će se održati u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. 

17. maj od 14-16 časova, u sali M3 na drugom spratu.

Naziv predavanja: 

Organska bašta – budućnost Srbije.

I deo – o značaju organske poljoprivrede govoriće Nada Mišković, predsednica udruženja Serbia Organica.

II deo – predavanje o značaju Organskih bašti održaće  Snežana Ognjenović, promoter organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva.

nedelja, 17. maj,  18-20 časova, u sali M4.

Naziv predavanja:

Hrana za budućnost.

Predavanje će  održati  Snežana Ognjenović.

Ova predavanja su deo velike manifestacije u okviru nemačko-srpskog privrednog udruženja (DSW) koje organizuje prvi multikongres u Srbiji pod nazivom “Serbian Visions”, koji se održava od 16-17. maja 2015, od 10 do 20 časova u hotelu Radisson Blu Old Mill.

Ulaz na predavanje je besplatan, ali je broj mesta ograničen, pa Vas molimo da se prijavite što pre putem mejla office@organskabasta.rs.

logo

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1