Oglas – Na prodaju njiva u Sremu sa pogledom na Bačku i Banat

Na prodaji njiva u voćarsko-vinogradarskoj zoni KO Sremski Karlovci, u blizini  Stražilova, na visoravni iznad Sremski Karlovaca, sa koje se pruža poged i Bačku i na Banat, sve do Zrenjanina.

Parcela je broj 4798, povrine 5013 m2, pogodna je za organsku proizvodnju ( ne obrađuje se od 2011-te godine) ili za voćnjak i vinograd. Do parcele se može doći iz Bukovca ili iz Sremski Karlovaca. Iz Bukovca se dolazi asfaltnim putem kroz selo, ulicom Karađorđevom, zatim Kralja Petra I sve do terena za ekstremne sportove, (oko 5 km) a zatim još oko 2km poljskog puta. Iz Sremskih Karlovaca se ide asfalttnm putem  sve do Čeratskog groblja, a zatim poljskim putem (oko 2 km)  do njive.

Moguća je izgradnja i objekta za potrebe poljoprivrednog domaćinstva po pravilima građenja na poljoprivrednom zemljištu.

Kontakt osoba: Jelena Stankov, telefon za dodatne informacije je: 065 8 560 382 ili viber 060 333 91 93.

               

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1