Glistenjak Jablan za organsku proizvodnju

Ranč „Jablan“, dugogodišnji proizvođač glistenjaka,  u ponudi ima kvalitetno đubrivo sertifikovao za upotrebu u organskoj proizvodnji .

Imanje se nalazi u selu Dugi Del na 800 metara nadmorske visine, udaljeno samo 8km od centra Surdulice, u podnožju Čemernika, na obodu Vlasine. Sa ranča se pruža prelep pogled na Surduličku kotlinu i tok Južne Morave.

Celo imanje zauzima površinu od preko 3ha, a 75 ari se koristi za uzgoj kalifornijskih glista.

KONTAKT

E-mail: info@jablan.rs

www.jablan.rs

Mob: +381 (0)63 453 720

Adresa: Dugi Del, 17530 Surdulica, Pčinjiski Okrug Srbija

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1