Poljoprivreda i klimatske promene, predavanje | Organska bašta

Poljoprivreda i klimatske promene, predavanje

Ovo interesantno i nadasve aktuelno predavanje održaće Profesor dr Dušan Kovačević sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Mesto održavanja: Dom omladine Beograda
Adresa: Makedonska 22
Sala na I spratu, 19.časova
Ulaz slobodan

Klimatske promene već uveliko utiču na mnoge aspete naših života, a svakako je najznačajnije pitanje proizvodnja dovoljnih količina hrane u novim, izmenjenim agroekološkim i klimatskim uslovima.

Predavanje se održava u okviru tribinskog programa „Hrana za budućnost“ kojeg od aprila sprovodi Centar za promociju i edukaciju „Organska bašta“ i „Dom omladine Beograda“.

Moderator programa je  Snežana Ognjenović.

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1