Pokrajina kreditira paore sa pet miliona evra

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisaće 15. februara pet prolećnih kreditnih linija namenjenih za poljoprivredu i stočarstvo, za koje su planirana sredstva od 2,5 miliona evra, uz godišnje kamate do jedan i dva odsto.

Kako se danas najavljeno u tom fondu, krediti će biti namenjeni za nabavku sistema za navodnjavanje, pogonske i priključne poljoprivredne mehanizacije, staklenika i plastenika, kao i novih protivgradnih mreža u višegodišnjim zasadima.

Porodica Farago - Orom

Porodica Farago – Orom

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1