Krediti za energetsku efikasnost u poljoprivredi

Crédit Agricole banka obezbedila je posebne uslove za dugoročne kredite namenjene ulaganju u energetski efikasne projekte i projekte na bazi obnovljivih izvora energije u poljoprivrednoj proizvodnji, navodi se u saopštenju ove banke.

U cilju povećanja konkurentnosti i dugoročno održivog agrobiznisa Crédit Agricole Banka je pripremila specijalnu ponudu kredita za energetsku efikasnost indeksiranih u evrima sa rokom otplate do 60 meseci i opcionim grace periodom do 12 meseci. Krediti se odobravaju za iznose veće od  opširnije – Agro News.

Krediti za energetsku efikasnost u poljoprivrednoj proizvodnji

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1