Povrće / Voće / Začini

Najzastupljenije vrste povrća, voća, začinskog i lekovitog bilja.

Knjiga „Ređe gajene vrste povrća“ upoznaje čitaoce sa poreklom, načinom gajenja, đubrenjem, zaštitom i čuvanjem 55 vrsta povrća koje su poreklom sa raznih strana sveta, a uspevaju u našim klimatskim uslovima. Knjigu možete poručiti u …

Uvodno predavanje pred  početak prolećne Škole baštovanstva (subota 2. mart 2019.) održaće se u poljoprivrednoj apoteci Happy garden na Voždovcu. Polaznici će se upoznati sa metodama organskog baštovanstva i preduslovima za početak prolećne setve. Predavanje …

Biljna proizvodnja: povrće, voće, ratarske kulture Proizvodi: brašno od više vrsta žitarica, integralno brašno, pasterizovana cvekla, sok od cvekle, sušena začinska paprika, kiseli kupus ribanac, kiseli kupus u glavicama Josip Mamužić iz Ljutova kod Subotice, je 2003. …

Biofarma Šokšić je gazdinstvo koje se nalazi u selu Taraš, na udaljenosti oko 20 kilometara od Zrenjanina. Mesto gde se nalazi farma izuzetno je pogodno za bavljenje organskom poljoprivredom iz razloga što u blizini sela nema ni jedne …

ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA  Upoznajte preko sto neverovatnih biljnih vrsta: povrće, voće, začine, cveće i ukrasne vrste, trave, lekovite biljke, žitarice, mahunarke nastava prilagodjena Vašem nivou znanja, vremenu i interesovanjima 20 – 120 časova teorije i …

Naša izdanja Poručite naša izdanja preko narudžbenice           Vaše ime i prezime (obavezno): Vaša e-pošta (obavezno): Vaš kontakt telefon (obavezno): Adresa za slanje knjige/a: Porudžbina (navedite broj knjiga koje naručujete u praznim …

Ptice spadaju u najkorisnije stanovnike naših bašti. Zbog intenzivne poljoprivredne proizvodnje i nagle urbanizacije one često ne mogu, na jednom mestu, da sebi obezbede povoljne uslove za život. Biološke metode gajenja doprinose povećanju biljnih, a …

NOVA KNJIGA! Knjiga „GAJENJE POVRĆA OD A DO Š“  upoznaje čitaoce sa fascinantnim svetom povrtarskih vrsta koje se tradicionalno gaje na našim prostorima i predstavljaju okosnicu zdrave i uravnotežene ishrane. Autorka je, kroz spoj starih znanja …

1 2 3 10
UA-96174983-1