Najčešća pitanja | Organska bašta

Najčešća pitanja

Zašto sopstvena bašta?
Postoje mnogi razlozi zbog kojih ćete se odlučiti za bavljenje organskim baštovanstvom. Bašta može da bude: snabdevanje sa sveže ubranim organskim namirnicama, kontakt sa prirodom, hobi,zajednička zanimacija svih članova porodice, naročito dece…

Gde kupiti plac za podizanje kuće i bašte?
Pri izboru lokacije potrebno je obratiti pažnju na veliki broj faktora koji su usko vezani i sa Vašim porodičnim i poslovnim okolnostima. Zbog toga, na seminarima, ovoj temi posvećujemo veliku pažnju.

Kako početi?
Od početka, a početak je uvek planiranje jer bez dobrog plana nema ni uspešne realizacije.

ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA

Kroz edukativne programe, u okviru Škole organskog baštovanstva, od 1996. godine prošle su hiljade polaznika. Tokom tog perioda održana su i brojna predavanja, tribine, promocije na koja se odazvao veliki broj slušalaca. Knjiga Organska bašta je, od 1996. godine, kada se pojavila pod nazivom “Gajenje povrća s ljubavlju“, do sada štampana u ukupnom tiražu od preko 20.000 kopija, doprinevši, nadam se, postojanju bar toliko bio i organskih bašti.

Škola se, u punom trajanju od 7 – 12 nedelja, do sada održavala u Beogradu, u udruženja ORGANSKA BAŠTA. Naši polaznici, članovi Kluba organskih baštovana, su danas uspešni proizvođači povrća, voća, lekovitog bilja i cveća i sertifikovani organski proizvođači.    

Postupnim usvajanjem znanja iz velikog broja oblasti baštovan stiče sigurnost da može samostalno da projektuje i realizuje planiranu proizvodnju. Polaznici nakon završetka edukacije imaju besplatnu stručnu i savetodavu podršku.

OBUKA OD POČETNOG DO MASTER PROGRAMA

6 nivoa obuke (20 – 120 časova).

autorski program obuke koju vodi  Snežana Ognjenović

ONLINE OBUKA – polaznici koji nisu u mogućnosti da prate nastavu u Beogradu mogu da pohađaju obuku preko interneta.

prijavljivanje

više o Školi

Više informacija o Početnom online kursu, dužini trajanja, gratis časovima i ceni edukacije možete dobiti slanjem upita na office@organskabasta.rs   ili na  UPIT

 

UA-96174983-1