Klub organskih baštovana

Od 1996. godine, kroz edukativne programe, u okviru Škole organskog baštovanstva, prošlo je nekoliko hiljada polaznika. Tokom tog perioda održana su i brojna predavanja, tribine i promocije na koje se odazvao veliki broj slušalaca. Knjiga Organska bašta je, od 1996. godine, kada se pojavila pod nazivom “Gajenje povrća s ljubavlju“, do sada štampana u ukupnom tiražu od preko 20.000 kopija, doprinevši, nadam se, postojanju bar toliko bio i organskih bašti.

Škola se, u punom trajanju od 7 – 12 nedelja, do sada održavala u Beogradu, u udruženja ORGANSKA BAŠTA. Naši polaznici, članovi Kluba organskih baštovana, su danas uspešni proizvođači povrća, voća, lekovitog bilja i cveća i sertifikovani organski proizvođači.     Škola 1996-2018.

Postupnim usvajanjem znanja iz velikog broja oblasti baštovan stiče sigurnost da može samostalno da projektuje i realizuje planiranu proizvodnju. Polaznici nakon završetka edukacije imaju besplatnu stručnu i savetodavu podršku.

ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA – OBUKA OD POČETNOG DO MASTER PROGRAMA

4 nivoa obuke (20 – 200 časova).autorski program obuke koju vodi  Snežana OgnjenovićONLINE OBUKA – polaznici koji nisu u mogućnosti da prate nastavu u Beogradu mogu da pohađaju obuku preko interneta. prijavljivanje

više o Školi

Više informacija o Početnom online kursu, dužini trajanja, gratis časovima i ceni edukacije možete dobiti slanjem upita na office@organskabasta.rs   ili na  UPIT

UA-96174983-1