Knjiga „Zdrave slatke poslastice“ – novo!

Ovo je dopunjeno izdanje popularne knjige „Makrobiotičke poslastice“ koja je prvi put izašla iz štampe davne 2004. godine.

Knjiga sadrži veliki broj proverenih recepata za pripremu zdravih poslastica:

kolača, palačinki, pita, torti i pudinga od integralnih sastojaka, sušenog voća, meda, ječmenog slada i drugih zaslađivača bez korišćenja belog konzumnog šećera, mleka, jaja i belog pšeničnog brašna.

Poslastice su pogodne za  ishranu makrobiotičara, vegetarijanaca, osoba na režimu ishrane bez glutena i laktoze, hrono ishrani, Paleo, Atkinsonovoj i Proteinskoj dijeti.

Autor je Snežana Ognjenović. Izdavač: Organska bašta.

NAŠA IZDANJA MOŽETE PORUČITI PREKO KNJIŽARA  DELFI,  VULKAN,  SOLARISMAKART,  DOBRA KNJIGA , VESELA KNJIGA – VALJEVO I U POLJOAPOTECI  HAPPY GARDEN.

 

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1