Zdrav, vitalan, snažan muškarac – nova knjiga!

Naša nova knjiga iz edicije ZDRAVLJE IZ PRIRODE!

Na predstojećem Beogradskom sajmu knjiga izdavač ORGANSKA BAŠTA se predstavio  čitalačkoj publici sa novom knjigom autora Snežane Ognjenović.

​SNAŽAN MUŠKARAC
„Muške“ teme obrađene u ovoj knjizi deo su svakodnevnog funkcionisanja snažnog, zdravog i uspešnog muškarca, a „muški“ recepti  dati u ovoj publikaciji rešavaju  brojne tegoba koje, našim dragim Muškarcima, mogu da prave problem.

Autor je Snežana Ognjenović. Izdavač: Organska bašta.

Naša izdanja možete poručiti preko knjižara  Delfi,  Vulkan,  SolarisMakart,  Dobra knjiga ,Vesela knjiga – Valjevo i u poljoapoteci  Happy garden – Kumodraž.

         

     

 

 

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1