Setveni kalendar Marije Thun | Organska bašta

Setveni kalendar Marije Thun

Udruženje „Organska bašta“ je nekoliko godina u ponudi imalo Setveni kalendar Marije Tun. Nažalost, naše kolege iz „Fonda biodinamika“ ne štampaju više kalendar.
Ukoliko vas ova tema interesuje saznajte više o priručniku
VODIČ ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA ZA 2021.  
treće izdanje setvenog kalendara

Planirajte sa nama novu baštensku sezonu uz:

godišnji i mesečni kalendar radova
– najpovoljnije dane za setvu, sađenje, negovanje biljaka i berbu

-pregledne tabele i stranice za vođenje dnevnika

– veliki broj korisnih saveta

Autorka setvenog kalendara je Snežana Ognjenović dugogodišnja instruktorka organskog baštovanstva i promoterka organske poljoprivrede.

U skladu sa višegodišnjim iskustvom u izradi i primeni lunarnog kalendara autorka priručnika, iz meseca u mesec, vodi baštovane i proizvođače kroz svakodnevne poslove (setvu, sađenje, ubiranje plodova, zaštitu, đubrenje…).

Godišnji lunarni kalendar će vam pomoći da iz baste i voćnjaka dobijete više!

Vodič za 2021.      750 rsd  550 rsd+ ptt

Vodič sa poster kalendarom 2021.  950 rsd   750 rsd + ptt

poručivanje

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1