Seminari o organskom baštovanstvu – Niš

Osnovni seminar o organskom baštovanstvu održaće se u Nišu, u subotu, 29.marta 2014. godine u radnji zdrave hrane „Beyond“, adresa Voždova 76b, sa početkom u 15 časova (15-20 časova).

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

Napredni seminar o organskom baštovanstvu, u nedelju 30. marta 2014.godine u radnji zdrave hrane „Beyond“, adresa Voždova 76b, sa početkom u 10 časova (10-15 časova).

Prijava

 

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1