Royal seeds organska semena – rasprodaja | Organska bašta

Royal seeds organska semena – rasprodaja

ORGANSKA SEMENA – ROYAL SEEDS za hobi baštovane.

ROYAL SEEDS BIOLINE semena proizvedena su na prostoru bivše Jugoslavije i JI Evrope (Srbija -Vojvodina, Slovenija, Mađarska, Italija itd.). Kesice su teške 2-3 g, izuzev graška i boranije.
Semena su upakovana u papirne kesice koje su plastificirane UNIKATNOM I INOVATIVNOM plastikom od povrća, izrađene pomoću najmodernijih proizvodnih postupaka. Kesice se mogu reciklirati ili kompostirati. Označene su zaštitnim znakom BIOPACK.
Više na www.arum.rs
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1