Promocija knjige „Organska bašta“ u Nišu | Organska bašta

Promocija knjige „Organska bašta“ u Nišu

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

Udruženje građana „DAROVI PRIRODE“ iz Niša poziva Vas na 

promociju knjige „ORGANSKA BAŠTA“

četvrto, dopunjeno izdanje priručnika za bio-baštovane „Gajenje povrća s ljubavlju“ koji se prvi put pojavio 1996. godine kao samostalno izdanje autora.

Ova knjiga predstavlja svojevrsni vodič kroz organsko baštovanstvo i daje odgovore na brojna pitanja o planiranju okućnice i povrtnjaka, setvi i sadnji, plodoredu, uticaju Meseca na rast povrća, ishrani biljaka, zaštiti kao i gajenju povrća, voća, začinskog bilja i ukrasnih vrsta.
Datum održavanja: petak, 14.02.2014.

Mesto održavanja: SKC Niš, Zgrada Univerziteta.

Početak: 19 časova.

Seminar o organskom baštovanstvu održava se 15.februara 2014. godine u Regionalnom centru Niš sa početkom u 10 časova.

NAŠA IZDANJA MOŽETE PORUČITI PREKO KNJIŽARA  DELFI,  VULKAN,  SOLARISMAKART,  DOBRA KNJIGA , VESELA KNJIGA – VALJEVO I U POLJOAPOTECI  HAPPY GARDEN.

      

     

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1