Organska bašta na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Osamdeset deveti Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu održava se od 21. do 27. maja, a kao i svake godine, organski sektor će predstaviti proizvode i usluge iz ove oblasti.

Na Izložbi organske proizvodnje možete:

  • na info pultu Serbia Organica-e i Ministarstva poljoprivrede (pokrovitelja Izložbe) saznati više o organskoj proizvodnji i sertifikaciji;
  • na štandu preduzeća ARUM možete:

– nabaviti Royal Seeds organska semena,

– upoznati se sa sredstvima za ishranu bilja – polisulfatima,

– saznati više o ekološkom repelentu za odbijanje štetočina „Maska

– omogućene su vam besplatne konsultacije U NEDELJU I PONEDELJAK na temu organskog baštovanstva i proizvodnje (konsultant Snežana Ognjenović) i prijavljivanje na Početni kurs Škole organskog baštovanstva (04-15.07.2022.)

– i, ne manje važno, možete se upoznati sa literaturom (izdavač „Organska bašta„):

  1. novi setveni lunarni kalendar „Vodič organskog baštovanstva za 2022.“ ,
  2. novi priručnik „Moj baštenski dnevnik„;
  3. priručnik „Organska bašta“ ;
  4. Kompost i Začinsko i lekovito bilje;
  5. priručnik „Gajenje povrća od A do Š„;

Saznajte više o Školi organskog baštovanstva

Novo u Organskoj bašti – veliki izbor semena za organske baštovane!

U PONUDI ROYAL SEEDS SEMENA (bio i netretirana) i SUPERIOR netretirana semena!

Svoju ponudu proširili smo sa velikim izborom Royal seeds semena u malim pakovanjima idealnim za hobi baštovane i manje proizvođače. 

Semena možete pogledati i poručiti ovde

Očekujemo Vas!

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1