Pijačni karavan organske hrane, vikend 17-18. oktobar, pijaca „Skadarlija“,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštaao da će sledeći pijačni karavan organske hrane, u saradnji sa JKP «Gradske pijace Beograd» biće organizovan u subotu i nedelju, 17. i 18. oktobra na pijaci „Skadarlija“ u periodu od 08 do 14 časova.

Ideja ovog projekta je da se karan „provoza“ po centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi Beogradjani imali mogućnost kupovine proizvoda u svom komšiluku. Za tu namenu su izradjene posebne pokretne tezge.

Nacionalna asocijacija „Serbia Organika“

karavan

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1