Organska bašta – aktuelno avgust 2019.

Udruženje „ORGANSKA BAŠTA“ ove jeseni ima puno novosti. Kao prvo, obuke iz organske proizvodnje nastavljamo sa novim konceptom.
Školu čine dva nivoa obuke sa preko 100 časova u učionici, 50 + časova praktične nastave, obuka se vikendom održava u Beogradu, a praksa u našim nastavnim bazama.
 
AKTUELNO Održavanje: vikend 19 – 20.10.2018.
AKTUELNO Srednji 1 kurs – Održavanje: vikend 2 – 3.11.2019.
 
AKTUELNO Poseta organskoj farmi Stojanović – saznaj više  
ORGANSKA SEMENA ROYAL SEEDS,  kesica 159,00 rsd – rasprodaja
NOVO!  Integrisana obuka  – uštedite do 50%!
 
Više informacija o nastavi i popustima (30-50%) možete dobiti slanjem upita 
About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...) i autor programa i predavač u »Školi organskog baštovanstva«. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. More Posts

UA-96174983-1