Online Početni nivo edukacije ponovo već od 1. novembra

Škola organskog baštovanstva se, u punom trajanju od 7 – 12 nedelja, do sada održavala u Beogradu, u udruženja ORGANSKA BAŠTA. Naši rezultati su bašte i ukusni plodovi koje polaznici gaje, mnogi su sada uspešni proizvođači povrća, voća, lekovitog bilja i cveća, a  nekoliko njih su danas sertifikovani organski proizvođači.

Tokom proteklih godina kritički smo se odnosili prema našem radu, pratili sugestije polaznika i trudili se da nastava ispuni njihova očekivanja. Tražeći najbolji način da izađemo u susret zainteresovanima za ovu oblast pokrenuli smo, početkom 2019., edukaciju sačinjenu od  nivoa obuke (20-100 časova) što polaznicima omogućava da nastavu prate odabirom nivoa koji žele i u terminima koji im najviše odgovaraju.

Tokom prethodnih godina kontaktirali su nas zainteresovani ljubitelji bio – baštovanstva sa pitanjem da li ćemo organizovati Školu u njihovom mestu, odazvali smo se gde god su tehničke mogućnosti to dozvoljavale, a priču o baštovanstvu smo podelili i van granica Srbije.

Internet tehnologija nam pruža mogućnost da Školu iz učionice, preselimo u Vaše domove učenjem na daljinu, uz konsultacije sa predavačem. Prednost je svakako i niža cena ovakvog vida nastave i izostanak dodatnih troškova.

NAŠA ONLINE ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA

početak jesen 2019.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo da nam pošaljete upit preko kontakt forme na našem sajtu. U što skorijem roku poslaćemo Vam informacije o Početnom online kursu, dužini trajanja ovog nivoa obuke, gratis časovima i ceni edukacije.

pošaljite upit

 

UA-96174983-1