Održani seminari o organskom baštovanstvu

Tokom vikenda održani su osnovni i napredni seminar. Edukacija je preko potrebna na samom početku kada se podiže organska bašta.

Saznajte više o organskom gajenju povrća i voća

Tokom vikenda smo se družili, učili i razmenjivali informacije. Kako su bila prisutna i dva sertifikovana organska proizvođača i dama koja upravo planira da uđe u sertifikaciju, bilo je živo i nadam se za sve korisno. Stari polaznici su, kao i tokom ranijih seminara, prisustvovali i ponovo odslušali već poznatu priču, a sami kažu da tek kada su prošli prvu sezonu gajenja u bašti, dobro im je došlo da se podsete.

Autor: Organska bašta-Snežana Ognjenović

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1