Gajenje povrća od A do Š

gajenje povrca od A do ŠKnjiga „GAJENJE POVRĆA OD A DO Š“  upoznaje čitaoce sa povrtarskim vrstama koje se tradicionalno gaje na našim prostorima i predstavljaju okosnicu zdrave i uravnotežene ishrane.

Saznajte više o tradicionalnim načinima gajenja ali i novim tehnikama.

Više od 30 vrsta organskog povrća – preko 300 saveta za uspešno gajenje!

Autor je Snežana Ognjenović dugogodišnji instruktor organskog baštovanstva i promoter organske poljoprivrede. Izdavač: Organska bašta.

S ponosom želimo da istaknemo kolorni dodatak – kolaž napravljen od organskih bašti polaznika naše Škole i seminara.

Format knjige A 5, obim 192 strane.

 

 

 

 

About Snezana Ognjenovic

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA" koja se sprovodi od 1996. godine. Iste godine ulazi i u svet izdavastva sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Do danas, autor je velikog broja priručnika iz domena organske proizvodnje i baštovanstva. Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima. Član je UO Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje "Serbia Organica". More Posts

UA-96174983-1