Dvodnevni seminar o biodinamičkom pčelarstvu na IVA-Farmi

Predavač je Michael Weiler, savetnik za biodinamičko pčelarstvo.On je vodeći autoritet u ovoj oblasti i odazvao se molbi Fondacije Biodinamika da održi seminar po minimalnoj ceni od 50 eura po učesniku.

Potrebno je poneti šator, hranu i piće a moguć je i smeštaj u obližnjem motelu (oko 10 eura).

Michael Weiler će podeliti sa nama svoja znanja i uvide kao veliki entuzijasta i ljubitelj pčela i ispričaće nam priču o njihovom životu i pokazati koliko je važno da pčelarstvo poštuje unutrašnje zakone pčelinje zajednice. Seminar je namenjen svakome koga interesuju pčele, njihovo mesto u prirodi i ljudskom srcu.

Prijave šaljite na mail: ivafarm.jalovik@gmail.com

Bee collecting pollen

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1