5.BioBalkan Expo 2014 sajam organske hrane 10-13.09.

 

Svet organske poljoprivrede, u svom bogatstvu i raznovrsnosti, biće predstavljen na međunarodnoj izložbi organskih proizvoda BioBalkan Expo 2014, koja se petu godinu zaredom održava na Beogradskom sajmu.

U periodu od 10.-13.09.2014. u Hali 4 Beogradskog sajma, više od 50 domaćih izlagača i više od deset iz inostranstva, izložiće bogatu paletu svežeg voća i povrća, žitarica, mahunarki, lekovitog bilja, mlečnih proizvoda, semenske robe i sredstava za zaštitu i negu bilja u punom organskom statusu, kao i ekološke ambalaže.

I ove godine, biće izloženi odevni predmeti od 100% čistog, organskog, pamuka, najfinija prirodna kozmetika, eterska ulja egzotičnih meridijana, cvetne vodice i mirisi za ličnu i ambijentalnu upotrebu.

Međunarodni izlagači iz Evrope, Azije i SAD, predstaviće svoje tradicionalne proizvode i novitete.

“Mediji za zdraviju Srbiju” imaće i ove godine na sajmu svoj sopstveni štand na kojem će se promovisati prisutni akteri organske proizvodnje i zdraviji stilovi života.

Za one koji i sami razmišljaju o prelasku na neki vid organske proizvodnje, potrebne informacije i literaturu iz ove oblasti moći će nabaviti u „Organskom savetovalištu”.

Dobro došli u svet organske Srbije!
Dobro nam došli na BioBalkan Expo 2014!

 

About gardenorg

Autor bloga je Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter i predavač iz domena organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Od 1991. godine proučava i praktikuje biološko gajenje povrća i voća. Autor je programa "ŠKOLA ORGANSKOG BAŠTOVANSTVA koja se sprovodi od 1996. godine. U svet izdavastva ulazi 1996. godine sa prvom knjigom „Gajenje povrća s ljubavlju”. Pisac je velikog broja priručnika koji popularizuju organsku proizvodnju (Organska bašta, Gajenje povrća od A do Š, Ređe gajene vrste povrća, Kompost-srce organske bašte, Začinske i lekovite biljke u organskoj bašti, Bašta za početnike ...). Predsednica je udruženja "Centar za promociju i edukaciju - ORGANSKA BAŠTA" koje promoviše organsku poljoprivredu kroz rad sa baštovanima, proizvođačima i potrošačima.  More Posts

UA-96174983-1